Bonart

EL 26 DE GENER DEL 2012 ES POSA EN MARXA EL DIARI BONART ON LINE I S’ENTREGUEN ELS III PREMIS BONART

Bonart nº 147, Enero 2012

La Fundació Vila Casas de Barcelona i la Fundació Valvi de Girona seran escenari els dies 26 i 27 de gener de la presentació de bonart actualitat, el primer diari d'art en línia en català, i de l'entrega de la tercera edició dels premis bonart, que atorga la nostra revista a les persones i institucions que més han destacat en la seva tasca a favor de les arts plàstiques.

La Fundació Vila Casas de Barcelona, que ja va ser escenari de l'acte en què bonart va entregar els seus segons premis, tornarà a obrir les portes als nombrosos invitats del món de la cultura, que seran presents en la presentació del primer diari d'art en línia en català. El 27 de gener, la presentació tindrà lloc a la Fundació Valvi de Girona.

Les noves tecnologies han entrat de ple en el món de l'informació. bonart sempre ha volgut ser innovador en aquest sentit. Per aquest motiu, des de fa un any hem inclòs en la nostra pàgina web un apartat en línia, que ha ofert les notícies del dia a dia. Ara considerem que ha arribat el moment de fer un altre pas endavant i oferirem, conjuntament amb la web de bonart, el nou diari d'art en català. El lector de bonart tindrà, a partir d'ara, dos canals informatius: Un en línia, amb el diari digital, i la revista de paper, que continuarà sortint cada mes al carrer per oferir més reportatges en profunditat, temes d'actualitat i opinions de destacades personalitats del món de les arts plàstiques.

Durant més d'un any hem treballat per oferir un producte de primera línia. bonart actualitat pretén reflectir, a l'instant, el dia a dia del mon de l'art, no només en l'ambit que fins ara hem cobert (Catalunya, Balears, Andorra, País Valencià i Aragó). També extenem la nostra xarxa arreu de l'Estat espanyol, d'Europa i del món. Un altre apartat serà el de la gestora cultural, en què bonart s'ha implicat de manera decidida en els darrers temps dirigint l'Espai Eat Art Lluís Vilà de Banyoles i comissariant exposicions com la de Romà Vallès a la Fundació Vila Casas; José Manuel Ciria a Sitges; Pere Brull a Vilanova i la Geltrú.... alhora que hem editat llibres com el de l'homenatge a Navarro Vives en el seu vuitantè aniversari i el dels 25 anys d'activitat artística de Wolfgang Berus, resident a Cadaqués i Palma.

Els guardonats en la tercera edició dels premis bonart

A la Fundació Vila Casas de Barcelona s'entregaran, el dia 26 de gener del 2012 a partir de les vuit del vespre, els guardons a Loop, festival internacional de videoart de Barcelona (Carles Duran, Llucià Homs i Emilio Álvarez); a David G. Torres, crític d'art i comissari del pavelló de Catalunya i Balears a la Biennal de Venècia 2011; a Fernando Pinós i Maria Guirao, galeristes, col·leccionistes i impulsors del Museu del Modernisme Català, i a Romà Valles, artista.

A la seu de la Fundació Valvi de Girona rebran els guardons, el dia 27 de gener a les vuit del vespre, Ingravid, festival de cultura contemporània de Figueres (Rafael Camps i Esther Pujol); Grup Praxis 75 (Lluís Bosch Martí i Bep Marquès), grup artístic fundat a Girona l'any 1975; Isaki Lacuesta, cineasta i autor del documental sobre Miquel Barceló El cuaderno de barro, i la Fundació Valvi (Joaquim Vidal), per la promoció de l'art contemporani a les comarques gironines.

EL 26 DE ENERO DEL 2012 SE PONE EN MARCHA EL DIARIO BONART ON LINE Y SE ENTREGAN LOS III PREMIOS BONART

La Fundación Vila Casas de Barcelona y la Fundación Valvi de Girona serán escenario los días 26 y 27 de enero del 2012 de la presentación de bonart actualidad, el primer diario de arte on line en catalán, y de la entrega de la tercera edición de los premios bonart, que otorga nuestra revista a las personas e instituciones que más han destacado en su tarea a favor de las artes plásticas. La Fundación Vila Casas de Barcelona, que ya fue escenario del acto en qué bonart entregó sus segundos premios, volverá a abrir las puertas a los numerosos invitatados del mundo de la cultura, que serán presentes en la presentación del primer diario de arte on line en catalán. El 27 de enero, la presentación tendrá lugar a la Fundación Valvi de Girona. Las nuevas tecnologías han entrado de pleno en el mundo de la información. bonart siempre ha querido ser innovador en este sentido. Por este motivo, desde hace un año hemos incluido en nuestra página web un apartado on line, que ha ofrecido las noticias del día a día. Ahora consideramos que ha llegado el momento de hacer otro paso adelante y ofreceremos, conjuntamente con la web de bonart, el nuevo diario de arte en catalán. El lector de bonart tendrá, a partir de ahora, dos canales informativos: Uno en línea, con el diario on line, y la revista de papel, que continuará apareciendo cada mes para ofrecer más reportajes en profundidad, temas de actualidad y opiniones de destacadas personalidades del mundo de las artes plásticas. Durante más de un año hemos trabajado para ofrecer un producto de primera línea. bonart actualidad pretende reflejar, al instante, el día a día del mundo del arte, no sólo en el ámbito que hasta ahora hemos cubierto (Cataluña, Baleares, Andorra, País Valenciano y Aragón). También extendemos nuestra red a España, Europa y el mundo. Otro apartado será el de la gestora cultural, en qué bonart se ha implicado de manera decidida en los últimos tiempos dirigiendo el Espacio Eat Arte Lluís Vilà de Banyoles y comisariando exposiciones como la de Romà Vallès en la Fundación Vila Casas; José Manuel Ciria en Sitges; Pere Brull en Vilanova i la Geltrú.... a la vez que hemos editado libros como el del homenaje a Navarro Vives en su octogésimo aniversario y el de los 25 años de actividad artística de Wolfgang Berus, residente en Cadaqués y Palma.

Los galardonados en la tercera edición de los premios bonart

En la Fundación Vila Casas de Barcelona se entregarán, el día 26 de enero del 2012 a partir de las ocho de la tarde, los galardones a Loop, festival internacional de videoart de Barcelona (Carles Durán, Llucià Homs y Emilio Álvarez); a David G. Torres, crítico de arte y comisario del pabellón de Cataluña y Baleares en la Bienal de Venecia 2011; a Fernando Pinós y Maria Guirao, galeristas, coleccionistas e impulsores del Museo del Modernismo Catalán, y a Romà Vallés, artista. En la sede de la Fundación Valvi de Girona recibirán los galardones, el día 27 de enero a las ocho de la tarde, Ingravid, festival de cultura contemporánea de Figueres (Rafael Camps y Esther Pujol); Grupo Praxis 75 (Lluís Bosch Martí y Bep Marqués), grupo artístico fundado en Girona el año 1975; Isaki Lacuesta, cineasta y autor del documental sobre Miquel Barceló El cuaderno de barro, y la Fundación Valvi (Joaquim Vidal), por la promoción del arte contemporáneo a las comarcas gerundenses.

 

Todos los artículos que aparecen en esta web cuentan con la autorización de las empresas editoras de las revistas en que han sido publicados, asumiendo dichas empresas, frente a ARCE, todas las responsabilidades derivadas de cualquier tipo de reclamación